top of page

Interview med Imagine Ifs nyeste team medlem: Jonas!


Hvad er din professionelle baggrund?

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i 6 år på Kvaglundskolen i Esbjerg, der undervejs i min ansættelse omlagde undervisningen til PBL. I min første år som lærer har naturfag og teknologi fyldt meget, og selv om jeg i dag har et skarpere blik for den brede fagpaletten i folkeskolen er jeg inderst inde stadig en nørd!

De sidste fire år af mit arbejdsliv har jeg arbejde som konsulent. Først ved Insero Education og sidenhen ved FabLab Silkeborg som konsulent ved Silkeborg Kommunes Team åben skole og praksisfaglighed. Her har jeg primært varetaget kompetenceudvikling af lærer og pædagoger, og sideløbende lavet strategisk udvikling på skolerne i kommunen, med det formål at styrke en mere anvendelsesorienteret undervisningspraksis.


Hvorfor valgte du at starte ved Imagine If?

Jeg har de sidste år arbejdet med få enkelte medarbejdere på mange forskellige skoler i Silkeborg Kommune. Det har været et stort privilegie og jeg har nydt at møde på arbejde hver dag. Jeg savner dog at arbejde mere intensivt med enkelt skoler, hvor jeg mener at samspillet mellem skolens overordnet strategi, praksisnær kompetenceudvikling og læringssamtaler med medarbejdere kan have en stor positiv effekt på elevers læring og personlige udvikling. Derfor glæder jeg mig til at starte ved Imagine if, da de i høj grad understøttet dette.


Hvad driver dig i arbejdet med uddannelse? Hvad er vigtigst for dig?

Jeg er drevet af at skabe en undervisningspraksis, hvor fordybelse, kommunikation, motivation, samarbejde og kreativitet er centrale elementer. Det er vigtigt for mig at vi tilbyder en varieret skoledag præget af læringsglemsel, samarbejde og faglig forskellighed. Kort sagt en skoledag der har fokus på elever trivsel.


Afslut sætningen relateret til din største drøm for skoler… Imagine If…

- Forestil dig en undervisningspraksis hvor boglig og praksisfaglighed ikke er hinandens modsætninger


Hvad laver du i din fritid?

Ud over at være familiefar bruger jeg min fritid på sport og motion. Jeg cykler og er efter flere år med volleyball og fodbold begyndt til klatring samt træning af min datters fodboldhold. Jeg elsker at bruge mine hænder, og står for den primære renovering af vores hus fra 70'erne. Det betyder at der altid er et nyt projekt jeg, eller min hustru, kan igangsætte.


Comentarios


bottom of page